Küçük Şeyler | 29 Kasım 2019

Yazan: Ayşe Ebru

Kıvanç Sezer’in hem senaryosunu yazdığı, hem de yönetmeliğini üstlendiği “Küçük Şeyler”, beyaz yakalıların yaşantılarını, hayatlarında yeni bir noktanın eşiğine gelen Onur ve Bahar çifti üzerinden; kaçınılmaz kavgalarla, kabuslarla, absürt durumlarla, bedensel ve ruhsal değişimlerle anlatıyor. Film, ortak noktaları lüks bir site olan farklı karakterlerin hayatlarına odaklanan, işçi, müşteri ve müteahhiti konu alan bir üçlemenin ikinci filmi olarak izleyiciyle buluşuyor.

Yönetmen: Kıvanç Sezer
Senaryo: Kıvanç Sezer
Oyuncular: Alican Yücesoy, Başak Özcan, Bülent Emrah Parlak, Seda Türkmen, Müfit Kayacan, Nihal Koldaş, Ece Dizdar, Zeynep Dinsel, Kubilay Tuncer
Yapım Yılı: 2019
Ülke: Türkiye

Gösterim ve Ödüller:

  • 54. Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali / “Dünya Prömiyeri”
  • 33. Herceg Novi – Montenegro Film Festivali / “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”
  • 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali / “En İyi Senaryo Ödülü”, “Aytaç Arman En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”, “Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü”
  • 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali / “Dr. Avni Tolunay Jüri Özel Ödülü” / “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” / “Cahide Sonku Ödülü”
  • 9. Malatya Uluslararası Film Festivali / “En İyi Film Ödülü”, “SİYAD En İyi Film Ödülü” / “YÖN-BİR En İyi Yönetmen Ödülü” / “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” / “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü”

Afiş ve Filmden Görseller:

Filmin Fragmanı:

Gösterim Yapan Sinemalar:

Yorum Yapın

Bunlar da İlginizi Çekebilir